Fatman WINACTIE

In deze actiekomedie vertolkt Mel Gibson de rol van de Kerstman, ook wel bekend als Chris Gringle. Omdat de overheid de subsidie heeft stopgezet is Chris veranderd in een aan lager wal geraakte zuipschuit. Om zijn bedrijf in leven te houden, werkt Chris samen met het Amerikaanse leger en dwingt hij zijn personeel tot het maken van ander soort ‘speelgoed’. Alsof dat nog niet erg genoeg is, besluit de over het paard getilde 12-jarige Billy een hitman genaamd Skinny Man (Walton Goggings) in te huren. Billy kreeg tot zijn woede op kerstochtend alleen een stuk steenkool cadeau en besloot daarom de kerstman om te laten leggen. Wat de hitman niet weet, is dat er een zwaarbewapend leger rondloopt op het terrein van Chris en dat hij niet de eerste is die achter de Kerstman aan gaat…

Release datum: 11-02-2021 op DVD en reeds beschikbaar On Demand

In samenwerking met Just Entertainment mogen wij drie dvd exemplaren van deze winterse actiefilm weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan hieronder je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag om kans te maken:
In Fatman zien we Mel Gibson als Chris Gringle, maar hoe het zijn personage dat hij speelde in Oscarwinnaar Braveheart?

Let op:
De actie loopt tot en met 22 februari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
15 februari, 2021

Trailer