Fear the Walking Dead – seizoen 2 WINACTIE

Sinds 7 december ligt het tweede seizoen van FEAR THE WALKING DEAD in de schappen. De dood kent geen grenzen. Dit lijkt het thema te zijn van ‘Fear the Walking Dead’ in het tweede deel van het tweede seizoen. De gezinnen hebben het moeilijk. De eenheid die ze even leken te vormen, lijkt nu erg ver weg door de gebeurtenissen op het landgoed Abigail. Alicia begrijpt niet waarom Madison weigerde om Nick te laten gaan. Travis ziet dat de apocalyptische duisternis Chris steeds meer in zijn greep krijgt en probeert hem hierbij te helpen. Ofilia wordt sterk beïnvloed door het verleden van haar vader Daniel en dit beïnvloedt haar hoop op een nieuw leven in deze duistere wereld. Strand wordt, ten slotte, verteerd door zijn eigen verdriet.’

Met dank aan eOne Benelux mogen wij een Blu-ray exemplaar van het complete tweede seizoen van Fear the Walking Dead weggeven. Die wil jij natuurlijk winnen en het mooie is dat wij het binnenhalen van deze fraaie boxset heel gemakkelijk hebben gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Hoe heet het personage dat vertolkt wordt door acteur Cliff Curtis?

Let op:
De actie loopt tot en met 13 januari 2017. Daarna gaan nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij de winnaar op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
6 januari, 2017