Fear the Walking Dead – seizoen 3 WINACTIE

Sinds 13 december ligt het derde seizoen van FEAR THE WALKING DEAD in de schappen. Hierin komen de families weer bij elkaar in een gewelddadige smeltkroes wat ooit de Amerikaans-Mexicaanse grens was. Daar proberen ze weer een samenleving op te bouwen, en werken ze ook aan hun onderlinge relaties. Dat gaat niet van harte maar iedereen doet zijn best in deze situatie en de barre omstandigheden.

FEAR THE WALKING DEAD IS DE SPIN-OFF EN PREQUEL VAN DE WERELDWIJDE HITSERIE THE WALKING DEAD EN WERD IN 2016 GENOMINEERD VOOR DRIE SATURN-AWARDS.

Met dank aan eOne Benelux mogen wij een dvd én een Blu-ray exemplaar van het complete derde seizoen van Fear the Walking Dead weggeven. Die wil jij natuurlijk winnen en het mooie is dat wij het binnenhalen heel gemakkelijk hebben gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter, geef je eventuele voorkeur voor dvd óf Blu-ray aan en geef antwoord op de volgende vraag:
Hoe heet het personage dat vertolkt wordt door actrice Kim Dickens?

Let op:
De actie loopt tot en met 15 januari 2018. Daarna gaan nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd of Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
8 januari, 2018

Trailer