Fear the Walking Dead – seizoen 4 WINACTIE

Sinds 12 december ligt het vierde seizoen van FEAR THE WALKING DEAD in de schappen. De werelden van Madison Clark en haar gezin botsen als ze Morgan Jones (Lennie James, The Walking Dead) tegen het lijf lopen. Ze worstelen met zichzelf en zijn onzeker over het ontmoeten en toelaten van nieuwe mensen. Er moet toch een manier zijn om een nieuw bestaan op te bouwen en om gaan met vijanden en bedreigingen?

DE SAMENSMELTING VAN DE ZOMBIEWERELDEN THE WALKING DEAD EN FEAR THE WALKING DEAD IS IN DIT SPANNENDE SEIZOEN EINDELIJK EEN FEIT.

Met dank aan eOne Benelux mogen wij twee dvd én twee Blu-ray exemplaren van het complete vierde seizoen van Fear the Walking Dead weggeven. Die wil jij natuurlijk winnen en het mooie is dat wij het binnenhalen heel gemakkelijk hebben gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter, geef je eventuele voorkeur voor dvd óf Blu-ray aan en geef antwoord op de volgende vraag:
Hoe heet het personage dat vertolkt wordt door actrice Kim Dickens?

Let op:
De actie loopt tot en met 14 januari. Daarna gaan nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd of Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
7 januari, 2019

Trailer