Fear the Walking Dead – seizoen 6 WINACTIE

Nadat ze door Virginia en haar pioniers in het nauw zijn gedreven, wordt de groep door haar gevangengenomen. Morgan wordt voor dood achtergelaten, maar iemand heeft hem naar een veiligere plek gebracht om zijn wonden te verzorgen. Terwijl Morgan op zoek gaat naar zijn vrienden, wordt hij opgejaagd door één van de huurlingen van Virginia. Hij wordt gered door Isaac die hem meeneemt naar een veilige plek, ver weg van Virginia en misschien wel de sleutel tot een veiligere toekomst. De rest van de groep is inmiddels verdeeld over de verschillende kampementen van Virginia en hebben allemaal een eigen taak toegewezen gekregen. Sommige lijken vrede te hebben met hun nieuwe plek, terwijl anderen er alles aan willen doen om los te komen van het regime van Virginia. De onderlinge verschillen zet de ooit zo hechte groep behoorlijk onder druk. Maar dat is misschien niet wel het minste waar ze zich zorgen over moeten maken. Iemand beklad de omgeving met de leus: “The End is The Beginning” en die aankondiging zou hun wereld wel eens voor goed kunnen veranderen.

Sinds 24 november ligt het zesde seizoen van FEAR THE WALKING DEAD in de schappen op dvd én Blu-ray.

Met dank aan eOne Benelux mogen wij twee dvd én twee Blu-ray exemplaren van het complete zesde seizoen van Fear the Walking Dead weggeven. Die wil jij natuurlijk winnen en het mooie is dat wij het binnenhalen heel gemakkelijk hebben gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter, geef je eventuele voorkeur voor dvd óf Blu-ray aan en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke acteur is dit seizoen te zien als de mentaal wat onstabiele Morgan Jones?

Let op:
De actie loopt tot en met 17 januari. Daarna gaan nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd of Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  10 januari, 2022

  Trailer