Fear The Walking Dead – seizoen 7 WINACTIE

Fear The Walking Dead neemt ons terug naar het begin van de zombie-apocalyps uit The Walking Dead. We volgen Travis Manawa, die met zijn familie ontdekt dat er iets verschrikkelijks aan de hand is. Langzaam maar zeker zien ze hoe mensen in hun omgeving veranderen in bloeddorstige monsters, nadat ze zijn overleden. Ze proberen te ontdekken wat er aan de hand is en doen er alles aan om te overleven.

Synopsis:
De groep is versplinterd geraakt na de succesvolle lancering van de nucleaire raket door Teddy wat het gebied haast onbewoonbaar heeft gemaakt. Morgan en Grace zitten met baby Mo nog steeds opgesloten in de onderzeeër zonder enig contact met de rest van de groep en zicht op de veiligheid van de buitenwereld. In zijn zoektocht naar voedsel en medicijnen ontdekt Morgan dat Victor een veilige thuishaven heeft gevonden in een toren, net buiten het stralingsgebied. In de toren leeft Victor inmiddels een luxueus leven en heeft hij een gemeenschap opgebouwd waarbij hij de regels bepaald en wie er wel of niet in de toren mag wonen. Het zet de twee voormalige vrienden lijnrecht tegenover elkaar en zorgt voor nog veel meer verdeeldheid in de ooit zo hechte groep. Toch gloort er voor Morgan hoop aan de horizon als hij Alicia weet terug te vinden en zij hem verteld over PADRE: een veilige plek, ver weg van het stralingsgebied en Victor en zijn regime in de toren. Maar het vinden van PADRE gaat nog niet zo makkelijk als het lijkt en confronteert de groep niet alleen met nieuwe problemen om het hoofd te bieden, maar ook met spoken uit het verleden die wel eens voor nieuwe problemen zouden kunnen zorgen.

Sinds 15 december ligt het zevende seizoen van FEAR THE WALKING DEAD in de schappen.

Met dank aan eOne Benelux mogen wij twee dvd én twee Blu-ray exemplaren van het complete zesde seizoen van Fear the Walking Dead weggeven. Die wil jij natuurlijk winnen en het mooie is dat wij het binnenhalen heel gemakkelijk hebben gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter, geef je eventuele voorkeur voor dvd óf Blu-ray aan en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke acteur is dit seizoen te zien als de mentaal wat onstabiele Morgan Jones?

Let op:
De actie loopt tot en met 31 januari. Daarna gaan nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd of Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
24 januari, 2023

Trailer