Fifty Shades Darker WINACTIE

Vanaf 9 februari is FIFTY SHADES DARKER in de bioscopen te bewonderen.

Jamie Dornan en Dakota Johnson zijn terug als Christian Grey en Anastasia Steele in Fifty Shades Darker, gebaseerd op het tweede boek (Vijftig Tinten Donkerder) van de bestselling boekenreeks van E.L. James. Wanneer Christian Grey (Jamie Dornan) probeert Anastasia Steele (Dakota Johnson) over te halen om terug te komen in zijn leven, eist zij een andere regeling voordat ze hem een nieuwe kans geeft. Terwijl het tweetal aan hun wederzijds vertrouwen werkt, duiken er duistere figuren uit Christians verleden op, vastbesloten om hun droom van een toekomst samen wreed te verstoren.

De cast bestaat verder uit o.a. Eric Johnson (Jack Hyde – Anastasia’s nieuwe baas), Luke Grimes (Elliot – Christians broer), Rita Ora (Mia – Christians zus), Victor Rasuk (José – Anastasia’s goede vriend), Eloise Mumford (Kate – Anastasia’s beste vriendin), Max Martini (Taylor – Christians bodyguard), Bella Heathcote (Leila Williams – een ex van Christian), Kim Basinger (Mrs. Robinson) en Marcia Gay Harden (Dr. Grace Trevelyan Grey – Christians moeder). De “Fifty Shades” boeken zijn in 52 verschillende talen vertaald en er zijn wereldwijd meer dan 90 miljoen boeken verkocht. In Nederland zijn er meer dan 2,5 miljoen exemplaren verkocht. Het is één van de best verkochte boekenreeksen ooit.

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment mogen wij twee setjes van de soundtrack van Fifty Shades Darker en de Blu-ray van voorganger Fifty Shades of Grey t-shirt vergeven. Wil jij kans maken op zo’n setje? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke Britse zangeres en actrice speelt in deze film opnieuw de rol van Mia Grey, de zus van Christian?

Let op:
De actie loopt tot en met 10 februari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de cd en Blu-ray zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  3 februari, 2017