Fifty Shades Freed WINACTIE

Vanaf 8 februari zijn Jamie Dornan en Dakota Johnson terug als Christian Grey en Anastasia Steele in FIFTY SHADES FREED, de climax van het wereldwijd succesvolle Fifty Shades-fenomeen.

Fifty Shades Freed is gebaseerd op het derde boek (Vijftig Tinten Vrij) van de bestselling boekenreeks van E.L. James. De gebeurtenissen uit de voorgaande twee delen komen tot een schokkende ontknoping in deze film. De pasgetrouwde en onafscheidelijke Christian en Ana genieten samen van hun luxe levensstijl, in de veronderstelling dat ze de duistere figuren uit hun verleden achter zich hebben gelaten. Maar hun gelukkig samenzijn wordt al snel in gevaar gebracht door nieuwe bedreigingen. De cast bestaat verder uit o.a. Marcia Gay Harden, Eric Johnson, Rita Ora, Luke Grimes, Victor Rasuk, Jennifer Ehle, Eloise Mumford, Max Martini, Callum Keith Rennie, Bruce Altman, Robinne Lee, en nieuwkomers Arielle Kebbel en Brant Daugherty. De “Fifty Shades” boeken zijn in 52 verschillende talen vertaald en er zijn wereldwijd meer dan 90 miljoen boeken verkocht. In Nederland zijn er meer dan 2,5 miljoen exemplaren verkocht. Het is één van de best verkochte boekenreeksen ooit. Fifty Shades Freed is net als Fifty Shades Darker geregisseerd door James Foley (Fear, House of Cards) en geproduceerd door Michael De Luca, Dana Brunetti, Marcus Viscidi, en de schrijfster van de boeken, E.L. James. Het scenario is geschreven door Niall Leonard.

Fifty Shades Freed is vanaf woensdag 7 februari a.s. overal te zien in de bioscoop, waaronder speciale Ladies Night vertoningen.

In samenwerking met Universal Pictures International en Triple P Entertainment mogen wij drie pakketjes weggeven met daarin een tas, een t-shirt en deel 2 (Fifty Shades Darker) op DVD! Wil jij zo’n pakketje winnen? Dat hebben we weer heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter, geef gelijk even jouw maat aan én geef antwoord op de volgende vraag:
Welke actrice, die een Oscar wist te bemachtigen voor haar bijrol in L.A. Confidential, is te zien als Elena Lincoln?

Let op:
De actie loopt tot en met 10 februari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om het pakket bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
3 februari, 2018

Trailer