Fighting with my Family WINACTIE

Sinds 7 augustus ligt FIGHTING WITH MY FAMILY in de schappen. Paige en haar broer Zak komen uit een fanatieke worstelfamile en zijn door het dolle heen wanneer ze de kans krijgen om auditie te doen voor WWE. Maar wanneer alleen Paige wordt uitgekozen om door te gaan met het zware trainingsprogramma is ze noodgedwongen haar familie te verlaten en de keiharde wereld in haar eentje te trotseren. Deze hartverwarmende komedie vertelt het sensationele waargebeurde verhaal waarin Paige bewijst dat juist datgene wat haar apart maakt haar een ster kan maken.

In samenwerking met Universal Pictures Benelux en Triple P Entertainment mogen wij twee Blu-ray exemplaren van deze film weggeven. Kans daar op maken is heel erg simpel. Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Fighting with my Family gaat over de succesvolle WWE-worstelaar Paige, maar Dwayne Johnson wordt als een van de grootste professionele worstelaars aller tijden beschouwd. Wat is het pseudoniem waar hij bekend mee werd?

Let op:
De actie loopt tot en met 22 augustus. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray’s zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
15 augustus, 2019

Trailer