Final Score WINACTIE

Vanaf 27 september is FINAL SCORE in de bioscopen te bewonderen, met Dave Bautista en Pierce Brosnan.

Een groep zwaar bewapende criminelen valt met veel geweld een stadion binnen tijdens een voetbalwedstrijd. Nietsvermoedende supporters veranderen in angstige gijzelaars, die hun leven niet zeker zijn tot de eis om losgeld is ingewilligd. Ex-soldaat Michael Knox staat voor de onmogelijke opdracht om alle 35.000 mensen te redden, waaronder de dochter van zijn overleden vriend. Hij moet al zijn militaire skills inzetten om de gijzelaars in veiligheid te brengen. En dat in slechts 90 minuten…

In samenwerking met Dutch Filmworks mogen wij maar liefst twee setjes vrijkaarten weggeven voor deze spectaculaire actie-thriller. Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Pierce Brosnan is natuurlijk vooral bekend van zijn rol als James Bond, maar in welke Bond-film (met Daniel Craig als 007) was Dave Bautista te zien?

Let op:
De actie loopt tot en met 30 september. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de vrijkaarten bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
23 september, 2018

Trailer