Finding Dory WINACTIE

Sinds 2 november ligt FINDING DORY in de schappen, de film van Disney•Pixar die ieders favoriete vergeetachtige blauwe vis Dory terug brengt op het witte doek. Dory woont samen met Nemo en Marlin in het rif en op een dag herinnert Dory zich dat zij een familie heeft die misschien wel naar haar op zoek is. Het drietal gaat op een avontuurlijke reis door de oceaan en belandt zo bij het Zeeleven Instituut in Californië, een aquarium en revalidatiecentrum voor zeedieren. Tijdens de zoektocht naar haar ouders krijgt Dory de hulp van een aantal opvallende bewoners: Hank, een koppige octopus die ervan houdt het leven van het aquariumpersoneel zuur te maken, Bailey, een witte dolfijn die ervan overtuigd is dat zijn echolocatie-krachten niet meer werken, en Lot, een slechtziende walvishaai. Tijdens hun tocht door het gebouw van het Zeeleven Instituut ontdekken Dory en haar vrienden dat fouten maken niet erg is en de kracht van vriendschap en families.

Om deze release te vieren mogen wij in samenwerking met The Walt Disney Company Benelux zowel een Blu-ray áls een dvd exemplaar van de film weggeven. Daarbij doen we een fraaie (kinder) handdoek. Wil jij kans maken op de dvd óf Blu-ray? Laat dan je gegevens achter, geef je eventuele voorkeur aan en beantwoord de volgende vraag:
Welke bekende talkshowhost verzorgd de stem van Dory in de originele versie?

Let op:
De actie loopt tot en met 9 november. Daarna nemen wij contact op met de prijswinnaars en zullen wij ons uiterste best gaan doen om de dvd én Blu-ray bij de winnaars te bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
3 november, 2016