Finding Dory WINACTIE

Vanaf 29 juni draait FINDING DORY in de bioscopen, het langverwachte vervolg op Finding Nemo. Disney•Pixar’s Finding Dory brengt ieders favoriete vergeetachtige blauwe vis Dory terug op het witte doek. Dory woont samen met Nemo en Marlin in het rif en op een dag herinnert Dory zich dat zij een familie heeft die misschien wel naar haar op zoek is. Het drietal gaat op een avontuurlijke reis door de oceaan en belandt zo bij het Zeeleven Instituut in Californië, een aquarium en revalidatiecentrum voor zeedieren. Tijdens de zoektocht naar haar ouders krijgt Dory de hulp van een aantal opvallende bewoners: Hank, een koppige octopus die ervan houdt het leven van het aquariumpersoneel zuur te maken, Bailey, een witte dolfijn die ervan overtuigd is dat zijn echolocatie-krachten niet meer werken, en Lot, een slechtziende walvishaai. Tijdens hun tocht door het gebouw van het Zeeleven Instituut ontdekken Dory en haar vrienden dat fouten maken niet erg is en de kracht van vriendschap en families.

Om deze release te vieren mogen wij namens The Walt Disney Company Benelux twee geweldige promotiepakketten weggeven! Hierin vind je een pet, een opvouwbare strandmat en natuurlijk een setje bioscoopkaarten. Wil jij kans maken op zo’n fantastisch pakket? Meedoen hebben we heel eenvoudig gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke bekende stand-upcomédienne spreekt ook deze film weer de stem van Dory in?

Let op:
De actie loopt tot en met 28 juni. Daarna zullen we contact opnemen met de prijswinnaars, waarna wij ons uiterste best gaan doen om de pakketten bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
21 juni, 2016