Firestarter WINACTIE

Blumhouse blaast Firestarter nieuw leven in met deze explosieve bewerking van de klassieke Stephen King-thriller. Beschermd door haar ouders, heeft Charlie haar jeugd op de vlucht geleefd en haar buitengewone pyrokinetische krachten in toom gehouden. Maar nu ze 11 wordt, zijn de vlammen moeilijker te beheersen en proberen sinistere krachten haar te vangen. Charlie moet leren haar gave te omarmen om haar familie en haar vrijheid te beschermen.

FIRESTARTER – 10 augustus: Blu-ray™, DVD & Digital

Met dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd- en twee Blu-ray exemplaren van deze film weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter, geef je eventuele voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Firestarter is een van de klassiekers van Stephen King, maar welk jaar verscheen de roman voor het eerst op de markt?

Let op:
De actie loopt tot en met 14 juli. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om het dvd- of Blu-ray exemplaar bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  11 oktober, 2022

  Trailer