First Kill WINACTIE

Sinds 5 oktober ligt FIRST KILL in de schappen, met Bruce Willis en Hayden Christensen. Succesvolle zakenman Will Beamon ontdekt dat zijn zoontje Danny op school gepest wordt. Hij besluit de band met zijn zoon weer wat aan te halen door hem mee te nemen op een jachtuitje, net zoals zijn vader ooit met hem deed. In het bos raken ze echter ongewild betrokken bij de nasleep van een mislukte bankoverval, waarbij een corrupte agent het leven laat. Will moet machteloos toekijken hoe Danny wordt ontvoerd. Om zijn zoon terug te krijgen moet Will de plaatselijke politiechef om de tuin zien te leiden en het gestolen geld terug halen.

Met dank aan Source 1 Media mogen wij twee Blu-ray exemplaren van deze film vergeven. Die wil jij natuurlijk winnen en aan jouw collectie toevoegen! Winnen is weer heel gemakkelijk. Laat je naam en e-mailadres achter en beantwoord de volgende vraag:
Bruce Willis was in 2015 en 2016 ook al in films te zien van regisseur Steven C. Miller. Noem de titels van deze twee films?

Let op:
De actie loopt tot en met 26 oktober. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray’s bij de gelukkigen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  19 oktober, 2017

  Trailer

  Meer lezen over