First Man WINACTIE

Sinds 20 februari ligt FIRST MAN in de schappen. Hiervoor bundelen Oscar®-winnend** regisseur Damien Chazelle en megaster Ryan Gosling weer hun krachten om het adembenemende verhaal te vertellen achter de eerste bemande vlucht naar de maan. We volgen Neil Armstrong en krijgen een intieme kijk op zijn perspectief op weg naar de iconische Apollo 11 missie. Gebaseerd op het boek van James R. Hansen, legt de film de hoogte- en dieptepunten bloot die Armstrong, zijn familie, zijn collega’s en de hele wereld hebben ervaren tijdens de meest gevaarlijke missie uit de geschiedenis.

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment mogen wij twee Blu-ray exemplaren weggeven van deze uitzonderlijke ruimtereis en het verhaal erachter. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je naam en adres achter én geef antwoord op deze vraag:
Hoe heet de vorige film van regisseur Damien Chazelle, waarvoor hij ook samenwerkte met Ryan Gosling?

Let op:
De actie loopt tot en met 14 maart. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  7 maart, 2019

  Trailer