Fist Fight WINACTIE

Vanaf 23 februari draait FIST FIGHT in de bioscopen, een komedie waarin Ice Cube en Charlie Day in de rol van leraren kruipen op een middelbare school. Cube en Day zijn bereid om hun verschillen op de harde manier aan te pakken.

Op de laatste dag van het jaar doet de zachtaardige leraar Engels Andy Campbell (Charlie Day) zijn best om alles onder controle te houden tussen examenstunts, een disfunctionerende administratie en bezuinigingen die banen op de tocht zet. Maar alles gaat van kwaad tot erger wanneer hij per ongeluk zijn veel hardere en veelal gevreesde collega Ron Strickland (Ice Cube) tegen het lijf loopt. Strickland daagt Campbell uit tot een ouderwetse knokpartij na schooltijd. Nieuws van het gevecht verspreidt zich als een lopend vuurtje en blijkt precies hetgene dat de school, en Campbell, nodig heeft. De cast van Fist Fight bestaat verder uit Tracy Morgan (30 Rock), Jillian Bell (22 Jump Street), Dean Norris (Breaking Bad), Christina Hendricks (Mad Men), Dennis Haysbert (The Unit) en JoAnna Garcia Swisher (The Astronaut Wives Club). Fist Fight is geregisseerd door Richie Keen (It’s Always Sunny in Philadelphia).

Bezoek de Facebookpagina van Warner Bros. NL voor meer info .
© 2017 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved.

Ter ere van de release van deze film mogen wij in samenwerking met Warner Bros. Pictures International Holland BV 5 setjes vrijkaarten weggeven met daarbij een zeer coole snapback (dat is een pet)! Die wil jij natuurlijk bemachtigen, dus hoe maak je kans? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In de nieuwe bioscoopfilm Fist Fight speelt deze acteur opzichter Johnson. Na zijn doorbraak met Major League, verscheen hij in films als Love Field, Heat en Jarhead. Daarnaast is hij bekend van zijn televisiewerk voor series als 24 en The Unit. Over welke acteur hebben we het hier?

Let op:
De actie loopt tot en met 27 februari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en zullen wij de vrijkaarten + snapback zo snel mogelijk op de post doen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  20 februari, 2017