Five Feet Apart WINACTIE

Hoe zou liefde voelen als je elkaar niet zou mogen aanraken?

Vanaf 13 juni is FIVE FEET APART in de bioscopen te bewonderen, het verhaal van Stella (Haley Lu Richardson) en Will (Cole Sprouse), twee jongeren die weigeren om toe te geven aan de hindernissen die hen scheiden.

Stella Grant (Haley Lu Richardson) is een typisch meisje van zeventien… Ze is verslaafd aan haar laptop en ze is dol op haar beste vriendinnen. Maar in tegenstelling tot de meeste andere tieners brengt Stella een groot deel van haar tijd door in het ziekenhuis als cystic fibrosis-patiënte. Haar leven zit vol met routines, regels en zelfdiscipline – die allemaal op de proef gesteld worden als ze de ongelofelijk charmante medepatiënt Will Newman (Cole Sprouse) ontmoet. Ze flirten al snel met elkaar, maar vanwege infectie-gevaar moeten zij een veilige afstand tussen elkaar bewaren. Als hun band sterker wordt, groeit ook de drang om de regels te negeren. Wills onwil om zich strikt te houden aan zijn behandeling maakt het nog gecompliceerder. Stella inspireert Will gaandeweg om alles uit het leven te halen, maar kan zij uiteindelijk de persoon van wie zij houdt redden als ze hem niet eens mag aanraken?

In samenwerking met Universal Pictures International en Triple P Entertainment mogen wij drie leuke setjes weggeven, bestaande uit een duo vrijkaarten en een fraai schetsboek! Wil jij zo’n setje bemachtigen? Dat hebben we weer heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter én geef antwoord op de volgende vraag:
Hoofdrolspeler in Five Feet Apart is Cole Sprouse. In welke legendarische sitcom speelde hij jaren geleden het personage Ben?

Let op:
De actie loopt tot en met 15 juni. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de setjes bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
9 juni, 2019

Trailer