Flatliners WINACTIE

Op 29 maart brengt Sony Pictures Home Entertainment FLATLINERS uit op DVD en Blu-ray. Wie niet kan wachten kan de film vanaf 9 maart al digitaal downloaden.

In Flatliners ondernemen vijf studenten geneeskunde een gevaarlijk experiment. Ze willen ontdekken wat er gebeurt nadat je dood gaat en besluiten voor korte tijd hun hart stop te zetten. Hierdoor beleven ze een bijna-doodervaring. Naarmate ze tijdens de experimenten steeds meer risico’s nemen, begint het oversteken naar de andere kant gevaarlijke paranormale gevolgen te hebben. Met o.a. Ellen Page, Diego Luna, Nina Dobrev, James Norton en Kiersey Clemons. Geregisseerd door Niels Arden Oplev (Mannen die vrouwen haten).

Verschijningsdata:
∙ Digitaal: 09/03/2018
∙ Op demand: 15/03/2018
∙ DVD & Blu-ray: 29/03/2018

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij twee dvd én twee Blu-ray exemplaren weggeven van deze fijne remake. Wil jij de film aan jouw collectie toevoegen? Laat je naam en e-mailadres achter, geef jouw eventuele voorkeur voor dvd of Blu-ray aan en beantwoord de volgende vraag:
Welke acteur, die in het origineel te zien was in de rol van Young Nelson, keert hier terug als Dr. Barry Wolfson?

Let op:
De actie loopt tot en met 7 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de dvd danwel Blu-ray zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  31 maart, 2018

  Trailer