Flatliners WINACTIE

Vanaf 9 november is FLATLINERS in de bioscopen te bewonderen, hierin experimenteert een groep geneeskundestudenten (o.a. Nina Dobrev, Ellen Page en Diego Luna) met bijna-doodervaringen die duistere gevolgen blijken te hebben.

In Flatliners ondernemen vijf studenten geneeskunde een gevaarlijk experiment. Ze willen ontdekken wat er gebeurt nadat je dood gaat en besluiten voor korte tijd hun hart stop te zetten. Hierdoor beleven ze een bijna-doodervaring. Naarmate ze tijdens de experimenten steeds meer risico’s nemen, begint het oversteken naar de andere kant gevaarlijke paranormale gevolgen te hebben. Met o.a. Ellen Page, Diego Luna, Nina Dobrev, James Norton en Kiersey Clemons. Geregisseerd door Niels Arden Oplev (Mannen die vrouwen haten).

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment mogen wij setjes vrijkaarten weggeven om deze release kracht bij te zetten. Wil jij een zo’n setje winnen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke acteur, die in het origineel te zien was in de rol van Young Nelson, keert hier terug als Dr. Barry Wolfson?

Let op:
De actie loopt tot en met 12 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk het de vrijkaarten zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
5 november, 2017

Trailer