Fleming WINACTIE

Fleming – the man who would be Bond is het fascinerende verhaal van Ian Fleming, de bedenker van James Bond. In het Londen van 1939 leidt hij het leven van een losbollige playboy. Zijn vader is een heldendood gestorven als militair, zijn broer viert triomfen als schrijver en zijn moeder is zo iemand die alles beter weet. Ian geldt als de mislukkeling van het gezin. Toch droomt hij ervan ‘de ultieme man’ te worden: een held, een minnaar, een woeste charmeur op wie alle vrouwen vallen. Bij het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog ziet Ian zijn kans schoon om te bewijzen wat hij kan, door bij de inlichtingendienst van de marine te gaan werken. In het begin ziet hij zijn nieuwe baan als een groot avontuur. Maar naarmate de oorlog vordert, begint hij steeds meer te ontdekken waar hij goed in is. Hij waagt zijn leven in een hele reeks gevaarlijke missies in binnen- en buitenland. Maar zal hij ooit zijn hart op het spel durven zetten?

Met Dominic Cooper in de hoofdrol zien we een mini-serie die overloopt van de verwijzingen naar de bekendste geheimagent van de wereld. Een must voor de fans dus. We zijn dan ook blij dat we jullie mogen verblijden met drie Blu-rays, die wij namens Just Entertainment mogen weggeven. Nu wil jij vast weten wat je moet doen om deze Blu-ray te winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Hoe heet de TV-film uit 1990 die ook ging over het leven van Ian Fleming?

Let op:
De actie loopt tot en met 24 april 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de Blu-rays bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  17 april, 2016

  Meer lezen over