Florence Foster Jenkins WINACTIE

Vanaf 22 sepetmber draait FLORENCE FOSTER JENKIES in de bioscopen, met o.a. Meryl Streep, Hugh Grant, Rebecca Ferguson (The White Queen, Mission Impossible – Rogue Nation) en Simon Helberg (The Big Bang Theory). Florence Foster Jenkins vertelt het ongelooflijke, maar waargebeurde verhaal van de gelijknamige New Yorkse erfgename en “slechtste sopraan allertijden”, die ervan droomde operazangeres te worden, ondanks het feit dat ze vreselijke zangstem had.

Om alvast in de stemming te komen, mogen wij in samenwerking met Paradiso Filmed Entertainment twee fraaie dvd’s weggeven. Het gaat om de dvd Philomena en de dvd August: Osage County (ook met Meryl Streep). Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je kans maakt op die mooie dvd’s en dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Regisseur Stephen Frears maakte in 2015 een film over de ondertussen beruchte wielrenner Lance Armstrong, wat is de titel?

Let op:
De actie loopt tot en met 21 september 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij onze uiterste best doen om het dvd-pakket bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  16 mei, 2016