Follow the Money – seizoen 2 WINACTIE

Sinds 23 december ligt het tweede seizoen van FOLLOW THE MONEY in de schappen. Hierin blijkt dat Claudia Moreno een zware prijs heeft betaald voor haar betrokkenheid bij de praktijken van Energreen. Na anderhalf jaar gevangenisstraf is ze weer vrij, maar bedrijven zijn niet meer geïnteresseerd in haar (als advocaat) en tot overmaat van ramp woont haar zoon nu bij zijn vader in Parijs. Daarom neemt Mr. Christensen contact op met haar en biedt hij haar een nieuwe kans. Moreno ziet hier niets in en weet zichzelf naar binnen te werken bij de Absalon Bank. Ondertussen zijn de fraudebestrijders Mads Justesen en Alf Rybjerg nog steeds op zoek naar de waarheid omtrent de smerige zaken van Energreen. Wanneer een ogenschijnlijk onbelangrijke zaak Justesens belangstelling wekt, neemt deze oplichtingszaak al snel enorme proporties aan. Daarnaast is monteur Nicky meer en meer in de wereld van de ijskoude Zweedse fixer van Energreen verzeilt geraakt.

Opnieuw een sterk seizoen dus, met tal van ontwikkelingen. Wij zijn dan ook blij dat wij, met dank aan Lumière, een dvd én een Blu-ray exemplaar mogen vergeven. Wil jij weten hoe jij deze kan winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter, geef je eventuele voorkeur op voor dvd of Blu-ray en beantwoord de volgende vraag:
Welke actrice speelt in Follow the Money – seizoen 2 opnieuw de rol van Claudia Moreno?

Let op:
De actie loopt tot en met 2 februari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de dvd of Blu-ray zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  26 januari, 2017

  Meer lezen over