Follow the Money WINACTIE

Vanaf 10 mei ligt FOLLOW THE MONEY in de schappen, een nieuwe crime serie van de producent van het iconische THE KILLING. We worden meegenomen in de wereld van de financiële crime, waar hebzucht en machtswellust overheersen. Het is het verhaal van ambitie die corrumpeert en de manier waarop de georganiseerde misdaad hun buit witwast. Follow the Money is de langverwachte nieuwe primetime serie van de Deense televisie.

Ter ere van deze release heeft Lumière ons een Blu-ray exemplaar ter beschikking gesteld. Nu wil jij natuurlijk weten hoe jij kans maakt op de deze fantastische nieuwe serie? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter, je eventuele voorkeur voor een Blu-ray of dvd en geef antwoord op de volgende vraag:
Met welke film maakt acteur Nikolaj Lie Kaas in 1991 zijn speelfilmdebuut?

Let op:
De actie loopt tot en met 16 mei 2016. Vervolgens nemen wij contact op met de prijswinnaars, waarna wij ons uiterste best gaan doen om de Blu-ray danwel dvd bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  9 mei, 2016

  Meer lezen over