Frankie en de Noottoestand WINACTIE

Sinds 31 maart ligt FRANKIE EN DE NOOTTOESTAND in de winkels. Wanneer de stoere eekhoorn Frankie (Jason Jones) terugkeert naar zijn woonplaats, nadat hij een tijdje gevangen heeft gezeten in een natuurreservaat, merkt hij dat er iets is veranderd. Zijn goede vriend Cody (Will Forte) brengt hem het slechte nieuws dat de overheid alle eikels die in het bos te vinden zijn, heeft verkocht aan een instituut om er producten van te maken. Alle eikels zijn al verzameld en zijn opgeslagen in het zwaarbewaakte magazijn van het instituut. Frankie en Cody trommelen hun vrienden op, om hun bosgenoten te redden van een hongersnood. Gaat het de groep lukken om in het magazijn in te breken ondanks de strenge bewaking? En weet Frankie zijn liefde Lola (Victoria Justice) weer voor zich te winnen? Ga mee op avontuur en beleef de spannendste momenten met Frankie en zijn vrienden.

Zin om lekker te gaan genieten van deze fraaie animatiefilm? Dat kan, want in samenwerking met Splendid Film en Triple P Entertainment mogen wij twee Blu-ray’s van de film weggeven! Daar wil jij er natuurlijk heel graag eentje van winnen en dat hebben we gelukkig heel makkelijk voor je gemaakt. Laat heel simpel je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Wat is de oorspronkelijke Engelse titel van Frank en de Noottoestand?

Let op:
De actie loopt tot en met 2 mei, waarna wij contact zullen zoeken met de winnaars. Vervolgens zullen wij ons best gaan doen om de Blu-ray’s zo snel mogelijk bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  25 april, 2016