Free Guy WINACTIE

In Free Guy ontdekt een bankbediende (Ryan Reynolds) dat hij eigenlijk een figurant is in een open-world videogame. Hij besluit de held van zijn eigen verhaal te worden….een verhaal waar hij zelf de regie over heeft. Nu hij zich in een wereld bevindt zonder grenzen, is hij vastberaden om op zijn eigen manier de wereld te redden voor het te laat is. Free Guy is een nieuwe, epische avonturen-komedie film van Twentieth Century Studios.

Sinds 5 januari ligt FREE GUY in de schappen.

Met dank aan The Walt Disney Company mogen wij zowel twee dvd-, twee Blu-ray óf twee 4K UHD exemplaren van deze film. Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je kans maakt? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd of Blu-ray en beantwoord op de volgende vraag:
In Free Guy zien we Ryan Reynolds als ‘Blue Shirt Guy’, maar hoe heet de fictieve antiheld van Marvel Comics aan wie hij gestalte geeft?

Let op:
De actie loopt tot en met 12 februari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd’s en Blu-ray’s bij de gelukkigen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  5 februari, 2022

  Trailer