Free State of Jones WINACTIE

Sinds 18 januari ligt de dvd van Free State of Jones in de schappen. In dit waargebeurde en epische filmdrama volgen we Newton Knight, vertolkt door Oscarwinnaar Matthew McConaughey, tijdens de Amerikaanse burgeroorlog. We zien hoe Knight zijn eigen zoon verliest tijdens deze wrede oorlog; voor Knight de reden om de strijd aan te gaan tegen het zuiden. Hij roept lokale slaven en boeren van op om mee te vechten, met als doel: vrijheid, gerechtigheid en een eigen vrije staat… Knight schrijft hiermee geschiedenis en komt in de boeken als een vermaarde voorvechter tegen rassendiscriminatie.

Met dank aan eOne Benelux mogen wij twee dvd exemplaren van deze interessante historische film vergeven. Die wil jij natuurlijk winnen en het mooie is dat wij het binnenhalen van deze fraaie boxset heel gemakkelijk hebben gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Regisseur Gary Ross was in 2012 verantwoordelijk voor de eerste film van een filmreeks, met Jennifer Lawrence in de hoofdrol. Hoe heet deze reeks?

Let op:
De actie loopt tot en met 10 februari 2017. Daarna gaan nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd’s bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
3 februari, 2017