Frozen II WINACTIE

Waarom werd Elsa geboren met magische krachten? Het antwoord roept haar en bedreigt haar koninkrijk. Samen met Anna, Kristoff, Olaf en Sven gaat ze op een avontuurlijke maar opmerkelijke reis. In Frozen vreesde Elsa dat haar krachten te veel voor de wereld waren. In Frozen 2 moet ze hopen dat ze genoeg zijn. Vanaf 20 november is FROZEN II in de bioscopen te bewonderen.

Van het Academy Award®-winnend team verantwoordelijk voor het succesvolle eerste deel Frozen, regisseurs Jennifer Lee en Chris Buck, producent Peter Del Vecho, songwriters Kristen Anderson-Lopez en Robert Lopez en met in de originele versie de stemmen van Idina Menzel, Kristen Bell, Jonathan Groff en Josh Gad. En de Nederlandse versie: Noortje Herlaar, Willemijn Verkaik, Benja Bruijning en Carlo Boszhard. Walt Disney Animation Studio’s Frozen 2 zit weer vol nieuwe, magische muziek en is vanaf 20 november te zien in de Nederlandse bioscopen.

Met dank aan The Walt Disney Company mogen wij niet alleen twee setjes vrijkaarten weggeven, bij ieder setje mogen wij ook een fraaie snowglobe doen! Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je kans maakt op zo’n setje, om zelf dit vervolg op een van de grootste succes van Disney te gaan bekijken? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achteren beantwoord op de volgende vraag:
Welke actrice, bekend van Veronica Mars, is in de originele versie van Frozen II opnieuw te horen als Anna?

Let op:
De actie loopt tot en met 23 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten en snowglobe bij de gelukkige op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
16 november, 2019

Trailer