Frozen Planet WINACTIE

Sinds 18 september ligt FROZEN PLANET opnieuw in de schappen. In Frozen Planet nemen de makers van de sublieme serie Planet Earth ons mee naar de Noord- en Zuidpool. Hier maken we kennis met onherbergzame landschappen en woeste natuurkrachten die nergens anders op aarde voorkomen. En hoe bar de omstandigheden in de poolstreken ook zijn, er komen allerlei dieren voor. Van ijsberen tot Adéliepinguïns en van orca’s tot albatrossen. Frozen Planet legt hun fascinerende strijd om het bestaan vast met de nieuwste cameratechnologie, op het land, vanuit de lucht, onder water en zelfs diep onder het poolijs. Zo ontdekken we hoe de dieren zich gedragen in deze extreme natuur, aan de hand van beelden zoals die nog nooit eerder zijn geschoten. Nu de polen steeds meer worden bedreigd door het veranderende klimaat, zou dit wel eens een laatste kans kunnen zijn om deze spectaculaire werelden in hun ongerepte staat te bewonderen.

Wederom een prachtige serie waarvan wij zowel een dvd als een Blu-ray box mogen vergeven, dit met dank aan Just Entertainment. Nu wil jij vast weten wat je moet doen om zo’n set te winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter, geef je voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke voormalig nieuwslezers en host van Koffietijd heeft haar naam verleend aan een voice-over voor deze reeks, welke op deze Blu-ray release helaas niet terug te vinden is?

Let op:
De actie loopt tot en met 2 oktober. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd en Blu-ray zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
25 september, 2018

Trailer