Fury 4K WINACTIE

Sinds 23 mei ligt er een prachtige 4K release van FURY in de schappen, met Brad Pitt.
Let op: Je kunt een 4K Ultra HD Blu-ray alleen bekijken met een 4K Ultra HD blu-ray-speler!

April, 1945. Tijdens de opmars van de Geallieerden in Europa voert de door de oorlog geharde sergeant Wardaddy het commando over de vijfkoppige Sherman tankbemanning op een dodelijke missie achter de vijandelijke linie. Onderbewapend en in de minderheid, en met een kersverse rekruut in hun peloton, staan Wardaddy en zijn mannen tegen een ongelofelijke overmacht in hun heldhaftige poging om de kern van Nazi Duitsland aan te vallen.

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij twee 4K exemplaren weggeven. Wil jij de film aan jouw collectie toevoegen? Laat je naam en e-mailadres achter en beantwoord de volgende vraag:
Fury is een film van regisseur David Ayer. Welke superheldenfilm, die het overigens niet zo goed deed, uit het DC Extended Universe leverde hij af in 2016?

Let op:
De actie loopt tot en met 11 juni. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de de 4K Ultra HD Blu-ray disc zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
4 juni, 2018