Game Night WINACTIE

GAME NIGHT is vanaf 22 augustus verkrijgbaar op Blu-ray en DVD. De film is sinds 27 juni verkrijgbaar via digitale verkooppunten zoals iTunes en Pathé Thuis en sinds 20 juni te huren via aanbieders Ziggo en KPN. In deze verrassende komediewordt de wekelijkse spelletjesavond van Max en Annie extra spannend wanneer de broer van Max een moordspel organiseert dat een stuk realistischer wordt dan gepland. De hoofdrollen worden gespeeld door Jason Bateman (Horrible Bosses, Identity Thief), Rachel McAdams (The Notebook, Midnight in Paris), Kyle Chandler (Bloodline, Super 8) en Billy Magnussen (Into the Woods, Bridge of Spies).

Game Night volgt een groep met koppels die zich verzamelen om een aantal spelletjes te spelen, iets wat ze geregeld doen. Hun bijeenkomst verloopt echter anders dan ze zouden denken. Wanneer iemand komt te overlijden, en iedereen denkt dat het om een moord gaat, zullen ze samen moeten werken en zien te achterhalen wie de dader is.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Coopr mogen wij twee Blu-ray exemplaren van deze actierijke komedie weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Game Night is niet de eerste film waarin Jason Bateman en Rachel McAdams samen te zien zijn. In welke film uit 2009 zagen we hun eerder samen?

Let op:
De actie loopt tot en met 3 september. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
27 augustus, 2018

Trailer