Game of Thrones CHRISTMAS WINACTIE

Thank God It’s Christmas… vandaag is het Eerste Kerstdag en vandaag hebben we traditiegetrouw weer een fraai boxset klaar liggen om weg te geven! Wat denken jullie van de volledige Game of Thrones tv-serie met alle acht seizoenen!

“When you play the Game of Thrones, you win… or you die.” Deze legendarische serie, naar de bestsellers van George R.R. Martin, won meerdere Emmy’s. In acht bloedstollende seizoenen wordt het verhaal verteld van de adellijke families van Westeros in hun strijd om de IJzeren Troon.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij een dvd-exemplaar van deze boxset met urenvol aan kijkplezier weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Hoe heet de boekenreeks van auteur George R.R. Martin waarop Game of Thrones is gebaseerd?

Let op:
De actie loopt tot en met 1 januari 2021. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd boxset bij de winnaar op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

Let opper: Be aware voor nog heel veel meer geweldige feestdagenacties de komende dagen!

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  25 december, 2022

  Trailer