Game of Thrones – seizoen 8 WINACTIE

Sinds 3 december ligt het achtste seizoen van GAME OF THRONES in de schappen, het langverwachte allerlaatste seizoen van de meest succesvolle tv-serie van de laatste jaren, een episch verhaal over valsheid en verraad, edelheid en eer, verovering en triomf. Het achtste seizoen van Game of Thrones kreeg een recordaantal van 32 Emmy nominaties!

Jon and Daenerys arriveren in Winterfel. Terwijl zij zich met hun legers voorbereiden op de ultieme strijd tegen de Night King en zijn White Walkers, smeed Cersei in King’s Landing haar eigen plannen voor de heerschappij over Westeros.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Coopr mogen wij een Blu-ray exemplaar van de limited edition van dit achtste seizoen weggeven. Wil jij dit seizoen aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Game of Thrones is gebaseerd op de A Song of Ice and Fire boekenreeks, maar hoe heet de auteur hiervan, wiens bronmateriaal de laatste seizoenen werd ingehaald door de serie?

Let op:
De actie loopt tot en met 30 december. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
23 december, 2019

Trailer