Gangster Collection WINACTIE

Speciaal met oog op de aanstaande feestdagen hebben wij supergave box-sets te vergeven. De nieuwste toevoeging is een Gangster Collection dvd box-set, met daarin drie hele vette films!

Black Mass: Zuid-Boston, Jaren 70. FBI-agent John Connoly (Joel Edgerton) overtuigt de Ierse gangster James ”Whitey” Bulger (Johnny Depp) om samen te werken met de FBI voor het uitschakelen van een gezamelijke vijand: de Italiaanse maffia. Black Mass vertelt het verhaal van deze onzalige samenwerking, die volledig uit de hand liep. Dankzij zijn goddeloze verbond met de FBI kon Bulger de autoriteiten omzeilen en zijn macht uitbreiden. Zo kon hij uitgroeien tot een van de meest beruchte gangsters in de Amerikaanse geschiedenis.

Goodfellas: Goodfellas, gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de bestseller Wiseguy van Nicholas Pileggi, zet op onnavolgbare wijze het maffialeven neer. Deze film, van regisseur en coauteur Martin Scorsese, werd in 1990 door de New York, Los Angeles en National Society of Film Critics onderschieden als Beste Film, en kreeg een vermelding in de Top 100 van Amerikaanse films van het American Films Institute. De acteerprestaties in deze film zijn subliem, en van de uitmuntende cast met onder meer Robert De Niro, Ray Liotta, Lorraine Bracco en Paul Sorvino, sleepte Joe Pesci de Oscar voor Beste Mannelijke Bijrol in de wacht.

Gangster Squad: Los Angeles, 1949. Mickey Cohen, afkomstig uit Brooklyn, is een meedogenloze maffiabaas die over de stad heerst en alle opbrengsten van de drugshandel, wapenhandel, prostitutie en – als het aan hem ligt – ook alle gokactiviteiten ten westen van Chicago binnenhaalt. Dit alles is mogelijk dankzij de bescherming die hij geniet, niet alleen van zijn handlangers maar ook van de politie en politici die hij in zijn macht heeft. Zo intimideert hij zelfs de moedigste en meest geharde agenten… behalve dan misschien de leden van een geheim team van de LAPD onder leiding van Sgt. John O’Mara en Sgt. Jerry Wooters, die samen alles in het werk stellen om het imperium van Cohen te ontmantelen.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment mogen wij deze Gangster Collection dvd box-set weggeven. Wil jij deze winnen en aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Een van de specialisten op het gebied van gangster-films is natuurlijk regisseur Martin Scorsese, verantwoordelijk voor onder andere Goodfellas. Hoe heet zijn nieuwe aankomende gangsterfilm met rollen voor Robert De Niro, Al Pacino en Joe Pesci?

Let op:
De actie loopt tot en met 7december. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de box zo snel mogelijk bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
30 november, 2017

Trailer