Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen WINACTIE

Sinds 30 januari ligt HET GEHEIME DAGBOEK VAN HENDRIK GROEN in de schappen. In een dagboek beschrijft Hendrik Groen zijn leven in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord. Hij mag dan wel oud zijn, hij is nog lang niet dood. Samen met enkele andere bewoners van het verzorgingstehuis richt hij de rebellenclub Omanido op: oud maar niet dood. Want, waarom zou het leven alleen nog moeten bestaan uit koffie drinken achter de geraniums en wachten op het einde?

In samenwerking met Just Bridge Entertainment mogen wij twee dvd boxjes weggeven van deze prachtige serie. Nu wil jij vast weten wat je moet doen om deze te winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
André van Duin is in zijn carrière vele keren op de televisie te bewonderen geweest. Toch is hij ook op het witte doek gezien geweest. Hoe heet zijn eerste bioscoopfilm uit 1981, waarin hij het titelpersonage speelt?

Let op:
De actie loopt tot en met 23 februari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
16 februari, 2018

Trailer