Gek van Oranje WINACTIE

Vanaf 15 februari draait GEK VAN ORANJE in de bioscopen, een feelgood mozaïekfilm, die zich afspeelt tijdens die paar weken dat Nederland zijn doe-maar-gewoon mentaliteit van zich afschudt en helemaal opgaat in de totale oranjegekte.

Het is zomer 2010 en Nederland blijft maar scoren tijdens het WK voetbal in Zuid-Afrika. De Oranjefans dromen met elke gewonnen wedstrijd van een plek in de finale, terwijl zij die niks met voetbal hebben de verlaten straten voor zichzelf hebben. In deze licht verhitte gemoedstoestand worden mensen naar elkaar toe of juist verder van elkaar af gedreven, om na vier weken – als het carnaval van het WK voorbij is – nooit meer dezelfde te zijn. Gek van Oranje is een feelgood mozaïekfilm, die zich afspeelt tijdens die paar weken dat Nederland zijn doe-maar-gewoon mentaliteit van zich afschudt en helemaal opgaat in de totale oranjegekte.

In samenwerking met September Film Distribution mogen ter ere van deze release een setje vrijkaarten voor deze film weggeven. Wil jij je onderdompelen in deze heerlijk feelgood film? Laat dan je naam en e-mailadres achter én geef antwoord op de volgende vraag:
In 2011 won hoofdrolspeler Nasrdin Dchar een Gouden Kalf, waarna hij een veelbesproken speech gaf. Voor welke film won hij het Kalf?

Let op:
De actie loopt tot en met 17 februari. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten zo snel mogelijk bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  10 februari, 2018

  Trailer