Gemini Man WINACTIE

Vanaf 19 februari ligt GEMINI MAN in de schappen op Blu-ray™ , DVD & 4K UHD. Will Smith vertolkt de hoofdrol in deze spetterende actiethriller van regisseur en Oscar®-winnaar Ang Lee. De gepensioneerde sluipschutter Henry Brogan (Smith) moet op de vlucht slaan voor een jonge topagent die zijn doelwit koste wat kost wil uitschakelen. Tijdens een meeslepende race rond de wereld probeert Henry zijn schaduw telkens een stap voor te blijven. Maar hoe ver zal hij gaan als hij eindelijk oog in oog staat met de mysterieuze moordenaar?

Met zijn epische gevechtscènes en grensverleggende speciale effecten, luidt Gemini Man de toekomst van de actiefilm in.

Met dank aan Paramount Pictures en Day One MPM mogen wij twee dvd- én twee Blu-ray exemplaren van dit gelikte actiespektakel weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray, én geef antwoord op de onderstaande vraag:
De filmcarrière kende een enthousiaste start. Welke film, waarop eerder dit jaar een vervolg verscheen, maakte hij nog tijdens de succesvolle run van televisieserie The Fresh Prince of Bel-Air?

Let op:
De actie loopt tot en met 23 februari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd óf Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
17 februari, 2020

Trailer