Gemini Man WINACTIE

Vanaf 10 oktober is GEMINI MAN in de bioscopen te zien, een nieuwe actiethriller met Will Smith in de rol van huurmoordenaar Henry Brogan. Hij wordt opeens zelf het doelwit als hij achtervolgd wordt door een mysterieuze jongere concurrent die zijn acties telkens lijkt te kunnen voorspellen.

Verder met o.a. Mary Elizabeth Winstead (10 Cloverfield Lane, tv-serie Fargo), Clive Owen (Inside Man, The International) en Benedict Wong (Doctor Strange, The Martian). Gemini Man is geregisseerd door Oscarwinnaar Ang Lee (Life of Pi, Brokeback Mountain) en de productie is in handen van de gerenommeerde producenten Jerry Bruckheimer, David Ellison, Dana Goldberg en Don Granger. Het scenario is geschreven door David Benioff (Game of Thrones), Billy Ray (Overlord, The Hunger Games) en Darren Lemke (Shazam!).

In samenwerking met Paramount Pictures en Triple P Entertainment mogen wij twee pakketten weggeven, bestaande uit een set vrijkaarten, een shirt met lange mouwen en een powerbank! Wil jij zo’n pakket winnen? Dat hebben we weer heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
De filmcarrière kende een enthousiaste start. Welke film, waarop komend jaar een nieuw vervolg zal verschijnen, maakte hij nog tijdens de succesvolle run van televisieserie The Fresh Prince of Bel-Air ?

Let op:
De actie loopt tot en met 12 oktober. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om setjes bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  5 oktober, 2019

  Trailer