Genius WINACTIE

Vanaf 20 oktober is GENIUS te zien in de bioscopen. Genius vertelt het verhaal van Max Perkins, die als redacteur bij uitgeverij Scribner de werken van legendarische schrijvers als Thomas Wolfe, Ernest Hemingway en F. Scott Fitzgerald overzag.

New York, de jaren ’20. Max Perkins, boekenredacteur bij uitgeverij Scribner’s Sons, heeft grote auteurs als Ernest Hemingway en F. Scott Fitzgerald onder zijn hoede. Wanneer een chaotisch duizend pagina-tellend manuscript van de nog onbekende schrijver Thomas Wolfe op zijn bureau beland, is Max ervan overtuigd dat hij een nieuw literair genie heeft ontdekt. De twee mannen beginnen het boek te bewerken tot een versie die geschikt is voor publicatie, maar een lange strijd om letterlijk elke zin volgt. Tijdens dit lange proces wordt de relatie tussen de zachtaardige familieman Perkins en de excentrieke auteur steeds hechter, iets wat hun echtgenotes met lede ogen aanzien. Wanneer Wolfes roman Look Homeward, Angel een doorslaand succes blijkt, wordt de schrijver meer en meer paranoïde.

Om alvast in de stemming te komen, mogen wij in samenwerking met Paradiso Filmed Entertainment de dvd van The King’s Speech weggeven, daarnaast doen we daar twee vrijkaarten voor Genius bij. Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je kans maakt op die mooie combi en dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
De film markeert de derde samenwerking tussen Colin Firth en Nicole Kidman, noem een andere film waarin zij samen te zien waren?

Let op:
De actie loopt tot en met 21 oktober 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij onze uiterste best doen om de dvd en vrijkaarten bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  15 oktober, 2016