Geostorm WINACTIE

Vanaf 19 oktober draait GEOSTORM in de bioscopen. Een reeks onvoorspelbare natuurrampen brengen het voortbestaan van onze planeet in gevaar. Wereldleiders besluiten naar aanleiding van de natuurrampen een netwerk van satellieten te laten bouwen waarmee het weer beheerst kan worden. Maar er gaat iets mis. In plaats van beschermen valt het systeem de aarde aan. In een race tegen de klok moet voorkomen worden dat een geostorm de aarde wegvaagt. Jake (Gerard Butler), een wetenschapper moet er samen met zijn broer Max (Jim Sturgess) voor gaan zorgen dat de storing in het satellietprogramma verholpen gaat worden. Abbie Cornish speelt Sarah Wilson van de geheime dienst, Alexandra Maria Lara is te zien in de rol van Ute Fassbinder, de ISS-astronaut die het ruimtestation leidt. Daniel Wu speelt Cheng, de Hong Kong-supervisor van het Dutch Boy Program en Ed Harris speelt minister Leonard Dekkom. Dean Devlin (schrijver/producent, Independence Day) maakt zijn regiedebuut met de bioscoopfilm Geostorm.

Bezoek ook de officiële site van de film – #Geostorm
© 2017 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved

Ter ere van de release van deze film mogen wij in samenwerking met Warner Bros. Pictures International Holland BV 3 pakketjes weggeven. Hierin vind je natuurlijk een setje vrijkaarten, maar ook een thermal blanket! Die wil jij natuurlijk bemachtigen, dus hoe maak je kans? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Deze iconische, in Cuba geboren acteur speelt de rol van president Andrew Palma in Geostorm. Hij is bekend van zijn rol als Vincent Mancini in de Francis Ford Coppola film The Godfather Part III, waarvoor hij werd genomineerd voor een Golden Globe en een Oscar. Over welke acteur hebben we het hier?

Let op:
De actie loopt tot en met 21 oktober. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en zullen wij de vrijkaarten + merchandise zo snel mogelijk op de post doen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
14 oktober, 2017

Trailer