Ghost in the Shell WINACTIE

Vanaf 30 maart draait GHOST IN THE SHELL in de bioscopen. Hierin is Scarlett Johansson te zien als Major, een unieke combinatie tussen mens en cyborg die deel uitmaakt van de speciale eenheden. Zij heeft de leiding over Section 9, een elite-eenheid die de gevaarlijkste criminelen en extremisten moet tegenhouden. Gebaseerd op de wereldberoemde anime-serie en geregisseerd door Rupert Sanders. Naast Scarlett Johansson bestaat de cast uit ‘Beat’ Takeshi Kitano, Juliette Binoche, Michael Pitt, Pilou Asbæk, en Kaori Momoi.

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment mogen wij twee pakketjes weggeven, met daarin een t-shirt en een Infuser drinkfles. Wil jij kans maken op zo’n pakketje? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Ghost in the Shell was in 1995 een van de eerste animatiefilms waarin de traditionele animatie succesvol werd gecombineerd met CGI. Wie was destijds de regisseur?

Let op:
De actie loopt tot en met 2 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de prijzenpakketjes zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
25 maart, 2017