Ghostbusters: Afterlife WINACTIE

Regisseur Jason Reitman (Up in the Air, Juno) en producent Ivan Reitman (Ghostbusters, Ghostbusters II) presenteren het nieuwe hoofdstuk in het originele Ghostbusters universum. In Ghostbusters: Legacy arriveren een alleenstaande moeder en haar twee kinderen in een klein dorp. Hier ontdekken ze een verbinding met de oorspronkelijke ghostbusters en een geheime erfenis die hun opa achter heeft gelaten. Met o.a. Carrie Coon (Gone Girl, The Post), Finn Wolfhard (Stranger Things), McKenna Grace (Gifted, I, Tonya) en Paul Rudd (Ant-Man, Avengers: Endgame). De film is geschreven door Jason Reitman en Gil Kenan.

GHOSTBUSTERS: AFTERLIFE is vanaf 18 november in de bioscoop te zien in IMAX, Dolby Cinema, Dolby Atmos, 4D, ScreenX.

In samenwerking met Sony Pictures Releasing en Triple P Entertainment mogen wij een setje vrijkaarten en twee goodiepakketten weggeven, bestaande uit gymtas, waterfles, sleutelhanger en telefoonring. Wil jij dat setje, of een van de twee goodiepakketten bemachtigen? Laat je gegevens achter én geef antwoord op de volgende vraag:
Welke actrice, bekend van de Alien-films, herhaalt in Ghostbusters: Afterlife haar rol van Dana Barrett?

Let op:
De actie loopt tot en met 21 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten of goodiepakket zo spoedig mogelijk bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
14 november, 2021

Trailer