Ghostbusters WINACTIE

GHOSTBUSTERS draait vanaf 14 juli in de bioscoop, in 3D. GHOSTBUSTERS is een moderne remake van de klassieker uit 1984, met een hele nieuwe vrouwelijke cast, Chris Hemsworth als receptionist, en met heel veel nieuwe ghosts die het centrum van New York onveilig maken.

Dertig jaar na de release van de succesvolle originele film is GHOSTBUSTERS terug en volledig ge-reboot voor een nieuwe generatie. Regisseur Paul Feig (Spy, Bridesmaids) combineert alle paranormale elementen uit de originele franchise met een komisch verhaal vol nieuwe personages die de wereld gaan redden deze zomer. Met o.a. Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon, Leslie Jones, Charles Dance, Michael Kenneth Williams en Chris Hemsworth.

Ter ere van deze moderne remake mogen wij vier pakketten weggeven met daarin oordopjes en een travel cup. Koren op de molen van de fans natuurlijk, dus je wil vast weten hoe jij zo’n pakket kan winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Noem twee acteurs die een rol speelde in de twee originele Ghostbuster films?

Let op:
De actie loopt tot en met 15 juli 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de pakketten bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
9 juli, 2016

Meer lezen over