Gifted WINACTIE

Sinds 10 januari ligt GIFTED in de schappen. In een kustplaats in Florida voedt de alleenstaande Frank Adler (Chris Evans) een wonderkind op: zijn energieke en jonge nichtje Mary (Mckenna Grace). Frank’s voornemen om Mary een normaal schoolleven te bieden worden wreed verstoord als de wiskundige vaardigheden van de 7-jarige de aandacht trekken van Frank’s starre moeder Evelyn (Lindsay Duncan). Evelyn’s plannen voor haar kleindochter dreigen Frank en Mary uit elkaar te drijven. Octavia Spencer (Hidden Figures) is Roberta, de huisbaas en beste vriendin van Frank en Mary. Jenny Slate (Girls) is Mary’s lerares Bonny, een jonge vrouw die zich zorgen maakt over haar leerling én over Frank. De regie is in handen van Marc Webb (The Amazing Spider-Man).

Met dank aan 20th Century Fox Home Entertainment en Team Lewis mogen wij een Blu-ray exemplaar van deze heerlijk film weggeven. Wil jij kans maken om deze aan je collectie toe te voegen? Laat dan hieronder je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag:
Regisseur Marc Webb kwam naast Gifted in 2017 met nog een film. Hoe heet deze film, die zijn titel ontleend aan een lied van Simon & Garfunkel?

Let op:
De actie loopt tot en met 18 januari. Daarna nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
11 januari, 2018

Trailer