Girls Trip WINACTIE

Vanaf 7 september is GIRLS TRIP in de bioscopen te bewonderen. Hierin volgen wij vier goede jeugdvriendinnen (Regina Hall, Tiffany Haddish, Jada Pinkett Smith en Queen Latifah), die al jaren niet samen op pad geweest. Hoog tijd dus voor een Girls Trip! Tijdens hun reisje naar New Orleans wordt er flink gedanst, gedronken, gelachen, geflirt, en gaan ze helemaal los.

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment mogen wij twee pakketjes weggeven met daarin de dvd van Best Man Holiday, een toilettasje en een zakspiegeltje! UPDATE: Leuk bericht, bij de actie komen ook nog 2 vrijkaarten per set. Wil jij kans maken op zo’n pakketje? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Regisseur Malcolm D. Lee was in 2013 de man achter het vijfde deel in een bekende horror-persiflage reeks. Over welke film hebben we het hier?

Let op:
De actie loopt tot en met 10 september. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk het pakket zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  3 september, 2017

  Trailer