Gloria Bell WINACTIE

Sinds 4 september ligt het romantische drama GLORIA BELL in de schappen. Met de film maakt regisseur Sebastian Lelio een geheel nieuwe versie van zijn succesvolle Chileense film Gloria. De sprankelende Oscarwinnares Julianne Moore speelt de gescheiden Gloria Bell, een onafhankelijke vrouw van in de vijftig, die opnieuw op zoek gaat naar liefde. Onverschrokken en met ongelooflijke levensvreugde gaat Gloria het nieuwe avontuur tegemoet.

Met dank aan The Searchers i.s.m. Triple P Entertainment mogen wij twee Blu-ray exemplaren weggeven van deze film! Die wil jij natuurlijk winnen en aan jouw collectie toevoegen! Winnen is weer heel gemakkelijk. Laat je naam en e-mailadres achter en beantwoord de volgende vraag:
Gloria Bell is de nieuwe film van regisseur Sebastián Lelio, hoe heet zijn film die in 2017 de Oscar voor Best Foreign Language Film of the Year won?

Let op:
De actie loopt tot en met 15 oktober. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  8 oktober, 2019

  Trailer