Glory 4K WINACTIE

Op 12 april 1861 brak in Amerika de burgeroorlog uit. Een bloederige strijd tussen de “Yankees” en de “Confederates”, die vier jaar duurde en 700.000 mensenlevens heeft gekost. In februari 1863, krijgt de 25-jarige kolonel Robert Gould Shaw (Matthew Broderick) het commando over een grote groep soldaten, die zich vrijwillig aangemeld hebben om voor het Noorden te vechten. Ondanks tegenwerking van zijn superieuren en met veel moeite leidt hij deze mannen, die nauwelijks het verschil tussen links en rechts kennen, op tot volwaardige soldaten. Dit regiment vecht niet alleen voor de overwinning, maar ook voor respect en vrijheid. Het regiment wordt legendarisch door hun dappere aanval op de onneembare zuidelijke vesting “Fort Wagner”.

Verschijningsdatum:
∙ Op 4K: 07/08/2019

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij drie 4K exemplaren weggeven van deze film! Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je naam en e-mailadres achter en beantwoord de volgende vraag:
Regisseur Edward Zwick maakt vaker historische films, hoe heet zijn film uit 2003 met Tom Cruise in de hoofdrol?

BELANGRIJK:
Voor het spelen van deze 4K release is een speciale 4K-speler nodig! Deze disc speelt dus NIET op een gewone dvd óf Blu-ray speler!

Let op:
De actie loopt tot en met 22 oktober. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk het 4K exemplaar zullen bezorgen. Bij het meedoen aan de actie ding je automatisch mee naar de superprijs. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
15 oktober, 2019

Trailer