Gods of Egypt WINACTIE

Vanaf 24 februari zal Gods of Egypt in de bioscopen te zien zijn, ook in 3D en IMAX. In dit spectaculaire actie-avontuur gaan we terug naar het Oude Egypte, waar het lot van de mensheid in handen ligt van een simpele sterveling. Om de wereld en zijn geliefde te redden roept de slimme dief Bek (Brenton Thwaites) de hulp in van de machtige god Horus (Nikolaj Coster-Waldau). Samen nemen zij het op tegen Set (Gerard Butler), de meedogenloze god van de duisternis die het eens welvarende rijk in chaos en oorlog heeft gestort en zowel dit leven als het hiernamaals wil vernietigen. De confrontatie met Set en zijn handlangers voert het onwaarschijnlijke team tot ver in het hiernamaals. Hier moeten mensen en goden ultieme testen van moed en opoffering doorstaan op weg naar de laatste epische confrontatie.

Wij zouden Filmdomein niet zijn als wij je niet de kans willen geven om deze film te bekijken op het witte doek. In samenwerking met Independent Films bieden wij je die kans dan ook, in de vorm van een setje vrijkaarten! Nu is natuurlijk jouw vraag hoe jij die in huis kan halen en dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In welke populaire serie is acteur Nikolaj Coster-Waldau te bewonderen?

Let op:
De actie loopt tot en met 24 februari 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijjkaarten zo snel mogelijk bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
16 februari, 2016