Godzilla 4K WINACTIE

Sinds 15 mei ligt er een prachtige 4K versie van GODZILLA (1998) in de schappen. Door jaren atoomproeven in de Stille Oceaan, is een enorm beest ontstaan: Godzilla. Het meest legendarische filmmonster is wakker en stevent rechtstreeks op New York City af. De Amerikaanse regering stelt direct een onderzoeksteam samen. Nick Tatopoules (Matthew Broderick) maakt deel uit van dit team. Zijn taak: onderzoeken wat Godzilla naar New York City heeft gedreven. Nick gaat samen met het leger achter het enorme beest aan, met maar één doel: Godzilla vernietigen voordat hij alles en iedereen verplettert!

Verschijningsdatum:
∙ Op 4K: 15/05/2019

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij drie 4K exemplaren weggeven van deze film! Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je naam en e-mailadres achter en beantwoord de volgende vraag:
Welke acteur, bekend van zijn rollen in Léon, Ronin en Mission: Impossible, speelt in Godzilla de rol van Philippe Roaché?

BELANGRIJK:
Voor het spelen van deze 4K release is een speciale 4K-speler nodig! Deze disc speelt dus NIET op een gewone dvd óf Blu-ray speler!

Let op:
De actie loopt tot en met 11 juni. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk het 4K exemplaar zullen bezorgen. Bij het meedoen aan de actie ding je automatisch mee naar de superprijs. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  4 juni, 2019

  Trailer