Godzilla II: King Of The Monsters WINACTIE

Na het wereldwijde succes van Godzilla uit 2014 en Kong: Skull Island uit 2017, volgt het volgende hoofdstuk uit de ‘MonsterVerse’ van Warner Bros. Pictures en Legendary Pictures: een episch actie-avontuur waarin Godzilla tegenover de meest populaire monsters uit de popcultuur geschiedenis staat.

Het nieuwe verhaal volgt de heldhaftige daden van het cryptozoölogische instituut ‘Monarch’. De leden nemen het op tegen immens grote monsters, waaronder de machtige Godzilla, die in botsing komt met Mothra, Rodan en zijn grootste aartsvijand: de driekoppige koning Ghidorah. Wanneer deze eeuwenoude monsters – waarvan werd gedacht dat het enkel mythische wezens waren – weer opstaan, strijden ze allemaal om de macht, waardoor het bestaan van de mensheid in gevaar komt. De film is geregisseerd door Michael Dougherty (Krampus).

In de film spelen Oscar-genomineerden® Vera Farmiga (Up in the Air en The Conjuring-filmreeks), en Ken Watanabe (The Last Samurai) en Sally Hawkins (Blue Jasmine), die beiden terugkeren in hun Godzilla-rollen; Kyle Chandler (The Wolf of Wall Street en Manchester by the Sea); Millie Bobby Brown (Stranger Things) maakt haar speelfilmdebuut; Bradley Whitford (Get Out); Thomas Middleditch (HBO’s Silicon Valley); Charles Dance (HBO’s Game of Thrones); O’Shea Jackson Jr. (Straight Outta Compton; Aisha Hinds (Star Trek Into Darkness); en Golden Globe®-genomineerde Zhang Ziyi (Memoirs of a Geisha en Crouching Tiger, Hidden Dragon).

GODZILLA II: KING OF MONSTERS is vanaf 30 mei te zien in de bioscoop, in 3D, IMAX 3D, Dolby Cinema en 4DX.
Bezoek ook de officiële site van Warner Bros. – #GodzillaMovie
©2019 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved.
Kijkwijzer: 12+, geweld, grof taalgebruik.

Ter ere van de release van deze film mogen wij in samenwerking met Warner Bros. Pictures International Holland BV vijf sets weggeven bestaande uit een setje vrijkaarten en een Godzilla laptop sticker. Zo’n set wil jij natuurlijk bemachtigen, dus hoe maak je kans? Dat hebben we op verzoek van de distributeur dit keer makkelijker dan ooit gemaakt. Je hoeft enkel je naam en e-mailadres achter te laten.

Let op:
De actie loopt tot en met 8 juni. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en zullen wij hen de vrijkaarten en het merchandise item zo snel mogelijk bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
25 mei, 2019

Trailer