Godzilla vs. Kong WINACTIE

Beleef de titanenstrijd tussen Godzilla en King Kong vanaf 15 september vanuit het comfort van je eigen huis! Godzilla en King Kong, de twee machtigste natuurkrachten, komen met elkaar in aanraking in een spectaculaire nieuwe strijd. Terwijl Monarch op een gevaarlijke missie naar onbekend terrein gaat, en aanwijzingen ontdekt over de oorsprong van de Titanen, dreigt een menselijk complot deze wezens – zowel de goede als de kwade – van de planeet te verdelgen.

Godzilla vs. Kong is sinds 15 september beschikbaar op 4K UHD Blu-ray™, Blu-ray™ & DVD

SYNOPSIS
Nu hun oorsprong eindelijk onthuld wordt, nemen Godzilla en Kong het tegen elkaar op in een epische en spectaculaire strijd. Ze beseffen alleen nog niet dat er een serieuzere dreiging boven de twee titanen en de mensheid hangt.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij drie dvd- en drie Blu-ray-exemplaren van die bombastische spektakel weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter, geef jouw voorkeur voor een medium aan én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Godzilla vs. Kong is de vierde film in Legendary’s MonsterVerse, maar hoe heten de eerste drie films?

Let op:
De actie loopt tot en met 30 september. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd of Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  23 september, 2021

  Trailer